Rollenrail uitleg

Wilt u uw ruimte efficiënt benutten? Heeft u een hekel aan openzwaaiende en ruimvretende deuren? Zoekt u een oplossing voor loze ruimten onder een schuin plafond?  www.schuifrail.nl  heeft met Rollenrail roldeursysteem  dé oplossing voor elk ruimtevraagstuk , eenvoudig te monteren en altijd op maat! De kwaliteit van Rollenrail blijkt wel uit het feit dat professionele interieurinrichters het systeem al vele jaren gebruiken. U kunt nu over diezelfde kwaliteit beschikken! Overigens hoeft u geen professional te zijn om Rollenrail te monteren. Dankzij de eenvoud van het systeem heeft u in een middag in vrijwel iedere ruimte een mooie opbergplek gecreëerd. Met professioneel eindresultaat!
Rollenrail wordt niet voor niets ‘het probleemloze roldeursysteem’ genoemd.
 
Niet alleen maakt u met Rollenrail opbergruimte  op de meest onverwachte plekken, met Rollenrail doet u dat ook op een manier die u het meeste aanspreekt. Altijd op de mooiste manier dus! Want u bepaalt van welk materiaal en in welke kleur u de deuren wilt hebben.
Rollenrail laat u daar helemaal vrij in. Het systeem bestaat uit nylon rollen (de wielen), rails, geleidingsprofielen en een keur aan accessoires.
 
Alle onderdelen van Rollenrail zijn via schuifrail.nl in sets verkrijgbaar als hang- en vloersysteem. Bovendien laat Rollenrail zich in beide uitvoeringen probleemloos toepassen bij schuine daken: met speciale Rollenraildragers bevestigt u de rail of het geleidingsprofiel in een handomdraai tegen een schuin dak.
 
Dankzij de kogel gelagerde rollen lopen deuren zeer soepel. Rollenrail is door de degelijke rails ook geschikt voor zware panelen. Het draagvermogen van het hangsysteem is maximaal 30 kilogram per deur, dat van het vloersysteem 40 kilogram per deur. Het Rollenrail 100 systeem heeft een draagvermogen van 100 kilogram en kan zowel binnen als buiten worden toegepast.
 
Hangsysteem
Voor twee deuren die langs elkaar heen rollen, is het onderdelen pakket Duo beschikbaar. Voor een derde deur heeft u extra Rollenrail onderdelenpakket Solo nodig. Aan de bovenzijde van de deur brengt u wieltjes aan die in een rail worden gehangen.
Desgewenst kunt u op de vloer een geleidingsprofiel monteren. Zo wordt de deur aan de onderzijde netjes afgewerkt en ontstaat er geen kier.
 
Vloersysteem
Voor bijvoorbeeld een zware roldeur kiest u voor Rollenrail als vloersysteem.
Voor een enkele vloerroldeur heeft u het onderdelenpakket Vloersysteem nodig, met een geleidingsprofiel die u zowel boven als onderin de deuropening monteert.
 
Als deurhandgreep zijn er verschillende accesiores leverbaar. U kunt kiezen uit een ronde of langwerpige deurkom, beide in de deur verzonken. Een andere mogelijkheid is het handgreepprofiel op de verticale rand van de deur. Dit is een vier in een oplossing: het profiel is niet alleen handgreep maar doet tevens dienst als nette randafwerking, geluiddempende stootstrip en kierafdichting

Hier kunt u de Rollenrail brochure downloaden:
https://schuifrail.nl/files/10002/afbeeldingen/1396965064-Brochure-Rollenrail.pdf
Winkelwagen
-Schuifrail.nl is de webwinkel van CASTEA- info@schuifrail.nl - Tel: 06-12190058 - RABO NL46RABO0156730081 -*webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop